EnergyBoXX – kuormakapasiteettilisä yli 5000 kg!

EnergyBoxx II on nyt tuotannossa. Tämän superkanuunan ominaisuudet tekevät energiapuun ajosta yhä kannattavampaa. Vajaan vuoden aikana yli 20 m3:lla kasvattu kuormatila antaa uudelle paketille yli 5000kg lisäkapasiteetin. EnergyBoxx yhdistelmän kuormatilat ovat nyt huippukunnossa.

EnergyBoxx II peruspaketit 1 ja 2:

EHM EnergyBoxx toimitetaan vetoautoon valmiina pakettina. Peruspaketti on räätälöity kahteen autotyyppiin - kolmiakseliseen perinteiseen ja neliakseliseen takateliohjaavaan. Edellinen siirtyväteliselle neliakseliselle ja jälkimmäinen kolmiakseliselle kiinteäteliselle vaunulle asennettuna. Molempien yhdistelmien mitta on maksimipituudessa 25m.

EHM toimittaa yhdistelmät katsastusvalmiina paketteina. EnergyBoxx räätälöidään asiakaslähtöisesti. Molemmissa vaihtoehdoissa on valinnaiskomponentteja jotka tilataan käyttötarpeiden mukaisesti.

EnergyBoxx II peruspaketti 1 auto 6x4 ja perävaunu 4-aks. siirtotelillä

Auton kuormatilamitoitus vaihtelee 7,0m/ 53m3 - 7,9m/ 60m3 alustan akselivälistä ja hyttimallista riippuen. Alustan apurunkona on TimberMaxx runkopaketti, joka on kuormakorin kiinnitystukineen räätälöity EnergyBoxx käyttöön. Vakionosturikiinnitys on kiinteäasennnus. Energiapuunosturina käytetään ilmastoitua yletinnosturia. Nosturi on käyttöhydrauliikkansa ja varusteitten osalta kehitetty energiapuunosturiksi.

EnergyBoxx perävaunu on matalarakenteinen ja siirtotelinen rungoltaan energiapuunajoon räätälöity neliakselinen perävaunu. Vaihtoehtona on eri rengaskokoja ja akselistovaihtoehtoja. Takakuormatila on 4,5 m hydraulisesi liikkuva. Kuormatilavuudet 90 -106m3.

Pyydä tarjous EnergyBoXX paketista Ollilta: 040 582 2263